Bitdefender Internet Security 2015 – licență gratuită 12 luni

Bitdefender Internet Security 2015 este software-ul de securitate esențial pentru Internet.
Se bazează pe o tehnologie premiată de AV-Test pentru „Cea mai bună protecție timp de trei ani” și „Cea mai bună performanță” din punct de vedere al vitezei de sistem.
Intuitiv, securizează dispozitivul dumneavoastră cu un singur click. De asemenea impiedică accesul neautorizat la informațiile dvs private printr-un Firewall cu dublu sens(two-way) și vă protejează copiii cu funcția Parental Control.

• Premii: Best Protection for 3 Straight Years. Best Security of 2014, PC MAG;
• Imperceptibil, cea mai rapidă viteză de sistem, confirmate de AV-TEST;
• Ușor de utilizat. Simplu de înțeles. Vă asigură securitatea cu un singur Click.
• Previne accesul neautorizat la datele dvs personale. Two-way Firewall.
• Vă protejează copiii. Monitorizează activitatea acestora. Control parental discret.

bitdefender internet security 2015

Tranzacții bancare online fără griji!
Faceți tranzacții bancare online dintr-un browser unic și dedicat, care vă asigură contul împotriva fraudelor. Bitdefender Safepay™ poate acum să completeze automat detaliile cardului în câmpurile de plată.

Two-way Firewall
Two-way firewall monitorizează continuu conexiunea la Internet și previne accesul neatorizat chiar și conectat la o rețea Wi-Fi.

Cloud Antispam
Bazat pe o tehnologie Cloud, previne e-mail-uri nedorite de a intra în Inbox.

Active Virus Control – Control activ impotriva virușilor
Active Virus Control este o tehnologie proactivă și dinamică de detectare a virușilor. Moitorizează comportamentul proceselor în timp real și atentionează orice activitate anormală.

Rescue Mode
Dacă amenințări precum rootkits nu pot fi înlăturate din sistemul de operare Windows, computerul este re-bootat în Rescue Mode – un mediu securizat care este apoi folosit pentru clenup și restaurare.

Quick Vulnerability Scanner –Imbunătățit
Cu un singur click, scanerul te atenționează automat cu privire la orice software vulerabil sau depăsit, căruia îi lipsesc patch-uri de securitate Windows și setări de siguranță cu potențial nesigur.

Security Report – Imbunătățit
Afișează raportul de securitate general din ultima săptămână, împreună cu toate problemele soluționate de Bitdefender de la instalare. Include spațiul eliberat, aplicațiile optimizate și spațiul de stocare disponibil.

Security Widget – Imbunătățit
Vă permite să țineți o evidență a task-urilor de securitate asemănătoare și în plus permite scanarea fișierelor de pe desktop printr-un simplu drag-and-drop al fișierului.

Online Dashboard
MyBitdefender vă oferă acces online rapid la software-ul local Bitdefender, permițându-vă să porniți scanări, să verificați statusul securității pentru fiecare dispozitiv, extinzându-vă serviciile sau oferindu-vă acces ușor la suport.

Remote Management
Scanați de la distanță și remediați problemele de securitate pe toate dispozitivele de oriunde protejate Bitdefender, folosind MyBitdefender .

USB Immunizer
Imunizează orice Flash Drive impotriva virușilor când sunt conectați la computer și astfel nu trebuie să vă mai îngrijorați de posibilitatea ca un USB să vă infecteze pe dvs sau pe prietenii dvs.

Beneficiați de o ofertă limitată, reducere 100% deci o licentă gratuită de Bitdefender Internet Security 2015 accesând link-ul Windows Deal