Microsoft Catalog Update

Microsoft Catalog Update este un serviciu care furnizează o lista a actualizărilor ce se pot distribui într-o retea de firmă. Se poate utiliza ca un loc unic în care se pot găsi actualizările software, driverele și remediile rapide Microsoft.

Sfaturi pentru căutarea în Catalogul Microsoft Update.

Catalogul Microsoft Update permite căutarea într-o varietate de câmpuri și categorii de actualizări. Acestea cuprind titlul actualizării, descrierea sa, produsele aplicabile, clasificările şi articolele din baza de cunoștințe (de ex. KB9123456) corelate actualizării. Când se caută actualizări de hardware („drivere”), se poate căuta de asemenea modelul, producătorul, clasa driverului sau un ID de hardware format din patru părți (de ex. „PCI\VEN_14E4&DEV_1677&SUBSYS_01AD1028”). Domeniul de căutare se poate îngusta adaugând termeni de căutare suplimentari.

Ce tipuri de actualizări de software publică Microsoft?

Microsoft oferă actualizari importante, recomandate și opționale. Actualizările importante oferă avantaje semnificative, cum ar fi îmbunatațiri de securitate si fiabilitate. Actualizările opționale pot include, de exemplu, software de driver nou sau actualizat pentru dispozitivele pe care le-ati adăugat la computer.

Microsoft Catalog Update

Mai multe detalii despre Microsoft Catalog Update.

Tags: